Ja olihan tämä tomaattikeiton resepti odottanut kokeilijaansa jo muutenkin kuukausitolkulla. Nyt oli hyvä aika ottaa se lopulta testaukseen.
Kannatti valvoa soppakattilan äärellä. Lopputulos oli huikean hyvä ja teki maanantaista heti paljon paremman päivän. Melkein ehkä jo keskiviikon. Tosin tuttuun tapaani sovelsin reseptin ihan omahan laihini eli omalla tyylillä.
Tänään seuraa erityisen kokkausblogimainen postaus eli tomaattisoppareseptiä pukkaa nyt kuulkaa teillekin.
Ihan ensin piti kaltata tomaatit, eli ei kun viiltoja tekemään kuoriin. Tomaatteja tarvittiin puolisen kiloa. |
Sitten tomaatit heitettiin kiehumaan. Annettiin kiehua niin kauan, että kuoret irtosivat. |
Sitten lorautin sekaan yhden 2,5 desin Oatly kaurakerman ja keittelin hyvin hiljaisella tulella kasaan vielä tovin. |
Yhtä makoisaa alkanutta viikkoa itse kullekin.
Ja kokeilkaa tätä - on ehdottomasti sen väärti. Slurps!
-sari-
Kauhee nälkä iski!!! Jopa meikäläiseen ( armottomaan lihasyöjään siis ) uppoaa tomaattikeitto AINA. ToDo- listalle siis tämä :)
VastaaPoistaNo todellakin kannattaa. Tämä oli siis NIIIIIIN hyvää. Ihan parasta tomaattikeittoa ever, mitä olen itse tehnyt. Tuo (muistaakseni Lidlin) Polpa tomaattimurska oli koostumukseltaan tähän tosi hyvää - sellaista paksumpaa. Tuota pyrettä en sitten laittanut, vaikka se yhdessä kuvassa näkyykin. :)
PoistaVoi ristus, kun pitää tällääsiä postauksia pistää. Kuala valuu, ku koiralla.
VastaaPoista:D Ja mä täällä nyt nauran. Ihana Katja!!
Poista